maanantai 14. syyskuuta 2009

Tyylejä - Super Stella

Super Stella




Tyylin esittely

Super Stella eli lyhennettynä Stella-tyyliin kuuluu energia ja pirteys joista hohkaa välillä varsin voimakkaasti halu olla kapinoiva ja erilainen..

Musiikki ja elokuvat auttavat luomaan tällaisen hengen sille joka sitä tavoittelee.. Rento J-pop ja Indie musiikki ovat tuoneet tyyliin paljon herkullisia vaikutteita. Myös elokuvista, kuten Johnny Deppin tähdittämästä Cry Babystä on tullut rohkeaa ja aikaisemmin mainittua kapinoivaa asennetta tiukkaa yhteiskuntaa vastaan.

Hullutteleva ja spontaaninen pukeutuminen ovat myös Stella tyylin avainjuttuja. Tyylin ei tarvitse kuitenkaan noudattaa mitään tylsiä ja tiukkoja rajoja, vaan tarkoitus onkin revitellä ja jokainen saa lisätä tyyliin omat persoonalliset piirteensä. Tyyli vaihtelee persoonallisuuksien mukaan rokahtavan tyttömäisyyden, spontaanisen ja rennon muodikkaasta mihin tahansa! Tyyli on aina todella laaja käsite ja niin Stella-tyyliäkin on vaikea kategorisoida jo ennestään olemassa oleviin tyyleihin.

Stella-tyylin keskeisinä piirteinä voi kuitenkin pitää kirkkaita ja iloisia neonvärejä, tanssin ja musiikin villiä huumaa ja kapinoivaa vahvan naisen asennetta..



Stellan Henkilökuvaus

Stella toimii tanssinopettajana työkseen, joten hän pukeutuu värikkäisiin vaatteisiin joissa hänet huomataan. Työn ulkopuolella, kaupungilla ja viikonloppuisin hän pukeutuu edelleen kirkkaisiin neonväreihin ja saattaa laittaa päälleen vielä mustan nahkatakin uskottavuuden lisäämiseksi..

Stellan lempiasioita ovat tanssi, värit, musiikki, erityisesti J-pop ja tähän taas vaikuttaa varmasti suuresti hänen kolme rakasta adoptiolasta Kiinasta. Stellalla ja hänen ystävillään on tapana viettää aikaa tanssien baareissa, pelaten pokeria, katsoen elokuvia, joista Stellan suosikki on ehdottomasti Cry Baby.. Hänen herkkuruokiinsa kuuluvat mustikkapirtelö, jäätelö, marenki ja sushi.

Stellalla oli hieman rankka lapsuus, josta hän on kuitenkin selvinnyt mainiosti ystäviensä avulla, mutta se saattaa edelleen välillä vaikuttaa häneen jonkin verran. Stellan tanssiopettajan työ on sen verran tuottoisaa että hän tykkää shoppailla uusia hajuvesiä ja vaatteita itselleen ja pienille adoptiolapsilleen.

Julia, Lisa, Jonna, Iida, Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti