maanantai 14. syyskuuta 2009

Tyylejä- Minnan ja Iidan tyyli: " Pat Benatar"

MEIDÄN TYYLI
Pat Benatar


Pat Benatar -tyyli on vahva sekoitus rokkia ja retroa. Tyylissä esiintyy paljon mustavalkoista ja hiven verenpunaista. Tyyli on vanhanaikainen mutta moderni. Tyylin nimi kuvastaa rokkimaista mutta naisellista olemassaoloa. Siinä näkee paljon pyöreitä ja kulmikkaita muotoja. Tyylin räväkkä, mutta pikkutarkka olemus haluaa herättää naiseutta ja mielipiteitä.



Inspiraation lähteet


Tyyli saa inspiraationsa enimmäkseen Pat Benatarista. Vanhat elokuvat, valokuvat, eläimet, luonto ja pikkutarkat kohdat ovat myös erittäin tärkeitä inspiraation lähteitä.



Pat Benatar -tyylinen henkilö


Pukeutuu rokkityyliin mutta naisellisesti. Hän tykkää ottaa valokuvia, sekä viettää kavereiden kanssa aikaa ja käydä usein elokuvissa. Tyylin mukainen henkilö ei pidä tylsistä ihmisistä ja tuo mielipiteensä usein esiin. Kyseinen henkilö on myös luonnonystävä ja tykkää olla eläinten ja lasten kanssa. Hän meikkaa ja pukeutuu aika vanhanaikaisesti ja kihartaa myös hiuksensa. Käyttää vanhanaikaisia aurinkolaseja sekä hattuja. Valokuvauksessa hän käyttää erityisesti maanläheisiä värejä.

Tunnelma


Tunnelma on musikaalinen, pirteä, kesäinen ja muistokas. Siinä on räväkkyyttä, mutta rauhallisuutta huokuu silti. Tunnelma on lämmin, ystävällinen, kutsuva ja romanttinen. Tyyli tuoksuu lakritsaiselta sekä tuliselta. Sen maku tuo mieleen mystisyyden.

1 kommentti:

  1. Njam - kuulostaapa vallan herkulliselta. Nyt olisi todella kutkuttavaa nähdä vähän kuviakin, vaikka päässähän jo vilisikin melkoinen kuvanauha. Ihan mahtava avaus tyylikorttien ihmeelliseen maailmaan. - jori -

    VastaaPoista