maanantai 14. syyskuuta 2009

Tyylejä - Lollipop

Henkilö on itsevarma haaveilijatyyppi jolla on omat vahvat mielipiteet. Hippityylinen ja rakastaa eläimiä. Henkilö on teini-ikäinen tyttö, joka asuu kerrostalossa. Hänen huoneensa on pieni, mutta kotoisa. Hän haaveilee musikaalisesta maalaismiehestä. Hän istuu vaaleanpunaisella nojatuolilla juoden teetä. Hän on luonut oman persoonallisen vaatetyylin. Hänen huoneensa ikkunasta paistaa aurinko ja hän pitää aurinkolaseja päässään. Henkilö on juuri lakannut kyntensä kirkkaan punaisella lakalla. Hänen nojatuolinsa vieressä istuu hänen koiransa. Hänen huoneensa on yhtä värikäs kuin hänen vaatetuksensa. Hänen huoneessaan soi Kate Perryn kappale. Televisiosta tulee Liisa Ihmemaassa.

Aamulla kun hän lähtee kouluun, hän pukee ylleen raidalliset kirjavat sukkahousut ja vihreän hameen. Hän laittaa kirsikan punaisen topin päälleen ja sen päälle toisen topin, jossa on Hello Kittyn kuva. Hän pöyhentää hänen vaaleita rastojaan ja pujottaa niihin värikkäitä helmiä. Hän ottaa Marimekon laukkunsa ja lähtee eteiseen laittamaan siniset tennarinsa jalkaan. Ulkona sataa, joten hän nappaa vielä leopardikuvioisen sateenvarjonsa.

Koulussa hän kaivaa repustaan rusettikuvioisen vihkonsa ja rupeaa piirtämään kukkia sen sivuille. Tekstiilin tunnilla hän aloittaa neulomaan pipoa ja lapasia. Niissä on sateenkaaren värit. Välitunneilla hän valokuvaa koulun pihaa. Kun välitunti on ohi, hän maalaa kuvaamataidon tunnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti