torstai 10. syyskuuta 2009

Minkä soiton kuulet eri puulajeissa?

Koska olemme alinomaisella tutkimusmatkalla, etsimme - löydämme ja jälleen lähdemme uudelle matkalle - niin printeistä tiemme jatkuu eri puulajien yhdistelmille. Eri puulajien yhteisen soinnin, rytmin ja kiihkon löytyminen on ehkäpä haastellisimpia tehtäviä tällä planeetalla. Onko tietyt puulajit yhdessä rikassointisia, tukahuttavatko ne toisensa vai nostavat toinen toisensa suurimpaan loistoonsa. Siinäpä vasta pulma. Tässä muutama otos maailmalta puulajien yhdistelmistä.
Mitä osia tuoteperheeseesi kuuluu? Miten koko vaikuttaa tuottee ilmeeseen? Voiko vetimet olla vain tuotteen visuaalisen kokonaisilmeen eheyttämisen takia?
Nyt kaivataan apuja Meidä Japani friikeiltä ja japanin kielen taitureilta. Kertokaapas pikkuisen kaapin salaisuuksista meille muilekin=)
- jori -

1 kommentti:

  1. Eri puulajien yhdistäminen ja varsinkin eriväristen puulajien yhdistäminen on taitolaji. Tulee helposti sekava ja levoton. Nuo kuvat lipastoista ovat ihan ok, mutta silti tulee vähän semmoinen kikkailun maku. Mutta minä diggaankin Viktor Papanekkia.

    VastaaPoista