torstai 13. elokuuta 2009

Voihan tyylikortit=)


Tyylikorteista on kyselty kovasti etenkin puulaisten taholta. Ohessa esimerkki menneiden vuosien tyylikortista. Tyylikortteihin saa Hyvonin kuvisluokista kartonkia pohjaksi. Puupuolen opiskelijoille alustetaan korttien työstämistä vielä ensiviikon kuvistunneilla, joten ei stressiä.

Tyylikortin periaate lyhyesti: Pohjakartonki on hyvä leikata 10cm x 20cm kokoiseksi. Lehtiä, mainoksia ja nettiä käyttämällä löydät kiehtovia kuvia, joissa on esim. kalusteita, astioita, tilanäkymiä, pintoja, värejä jne. jne. määrittelemääsi tyyliin sopivia asioita. Leikkaa kuvat talteen, sommittele kiehtovasti ja liimaa 10cm x 20 cm kartongille. Toimit siis uusien tyylien luojana. Emme etsi jotain tiettyjä tyylejä vaan ihan Sinun itsesi luomia uusia ja Sinua kiehtovia tyylejä, joiden pohjalta voi ryhtyä rakentamaan sisustuskokonaisuuksia, suunnittelemaan tyyliin sopivia kalusteita, tekstiilejä tai muita tuotteita.

Tyyliin voit saada innoituksen myös jostain kiehtovasta kuvasta, elokuvasta, musiikin genrestä, jne. Nautintoa tyylikorttien ideointiin.

- jori -

2 kommenttia:

  1. Jee näitten tekeminen on ollut ihanaa. Vähän on ollut vaikeuksia etsiä kuvia täällä kotona, kun olen kaikki omani jo skräppäykseen ja tuunaamiseen käyttänyt lähes kokonaan. Onneksi kirpputorilta löytyi leikeltäviä lehtiä.

    Tulipa muuten mieleeni, että olen tehnyt polyvore.com sivustolla jo aiemmin virtuaalisia "tyylikortteja". Kannattaa ehdottomasti rekisteröityä mukaan, jos kaikenmaailman askartelu ja skräppäily kiinnostaa.

    Pistin nimeni linkiksi oman polyvore tunnukseni, jos kiinnostaa käydä tutkailemassa ^^

    VastaaPoista
  2. Polyvore oli niin kiinnostava - kiitos Rilla vinkistä - että linkkasin sen tuolla keikkailu-blogin puolella.

    VastaaPoista