torstai 20. elokuuta 2009

Leikkiä - helppoa kuljetettavuutta - perhepotretissa - biljardit piilossa

Ja sitten mitä kuuluikaan puu kakkosten maailmaan. Keskiviikkona koko poppoo ilmoittauutui mukaan Nuoriyrittäjyys ohjelmaan ja oli aika alkaa pohtimaan mitä myyntiin. Pientuotteet puhuttelivat moneen otteeseen ja siinä sivussa katsahdimme beamalevich rakennuspalikoita. Arkkitehti - maalari Kazimir Malevichin innoittamana syntynyt rakennuspalikkasarja on
pelkistyneisyydessään varsin viehättävä.
Logistiikka puhutteli myös. Oheinen pöytä koostuu neljästä metallilevystä ja täyspuisesta pöydänkannesta. Pöydän voi pakata kuljetuksen ajaksi litteään laatikkoon ja sen kokoamiseen ei tarvitan sen kummemmin remonttireiskan taitoja kuin työkalujakaan.
Samanlaista helppokuljetettavuutta edustaa eri kokoisista ja värisistä vanerilevyistä koottava kirjahylly. Asiakas voi koota vanerilevyistä mieleisensä kokoisen ja näköisen hyllyn, joka muutta kätevästi muotoaan tarpeen vaatiessa.
Sitten tulivat perheet. Mitä tuotteita perheeseen kuuluu? Miten perheenjäsenet tunnistaa? Design house Stokholmin tuoleissa on lähdetty varioimaan perinteistä ruotsalaista pinnatuolia. Pinnojen asentoa vaihtamalla tuolin ilme muuttuu ja perheside kuitenkin säilyy. Design house Stokholmin tuotteisiin voit tutustua myös livenä Salossa lifestyleliike Gradossa.
Lopuksi otettiin matsi biljardia. Puhuttiin biljardipöytien arkuudesta, pyöreistä biljardipöydistä, kimpoamiskulmista ja ties mistä. Muuntautumiskykyä löytyy myös oheisesta biljardipöydästä, joka muuttuu käden käänteessä tavalliseksi pöydäksi suojaten arvokkaan ja tasaisen pöydän pinnan tiiviin puukannen suojiin.
- jori -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti